Esther van der Valk

‘veranderen is mensenwerk’

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door energiestromen in alle vormen. In de natuur, tussen mensen en in mijn eigen lichaam. Ook vertellen anderen mij dat mijn handen iets speciaals doen als ik hen aanraak

Deze aanvulling op mijn andere werk (coach en begeleider van transitieprocessen in bedrijfsleven en publiekdomein) maakt dat ik zelf nog beter afgestemd raak op dat wat er nodig is. Dat merk ik als ik masseer én als ik mensen begeleid in complexe veranderprocessen

Ik geloof dat mensen die beter in hun vel zitten, die in goed contact zijn met hun lichaam, ook weerbaarder zijn in lastige werksituaties en hectische periodes

Meer gecentreerd en meer in balans
Dus word ik blij van het masseren en wat ik bij de klant zie gebeuren

‘ik ben mezelf, wie zou ik anders zijn’

Esther van der Valk

© Copyright - Energetische massage Rotterdam & Paul Kampman Fotografie